Model FLM-H

Magnetostrykcyjny przetwornik poziomu

Do aplikacji sterylnych, zasada pomiarowa o dużej rozdzielczości

Wybrane dokumenty
Obsługa klienta Masz pytania? Znajdź kontakt dla swojego województwa.

Zastosowanie

  • Przemysł spożywczy
  • Przemysłu farmaceutycznego
  • Przemysł biotechnologiczny
  • Pomiar poziomu w zbiornikach fermentacyjnych

Specjalne właściwości

  • Spawany bez martwej przestrzeni
  • Limity robocze:
    - Temperatura robocza: T = -40 ... +250 °C
    - Ciśnienie robocze: P = podciśnienie 10 bar
  • Niewrażliwy na pienienie, idealny do pomiarów warstwy międzyfazowej
  • Wysokoprecyzyjny poziom pomiaru: dokładność < 0,5 mm
  • Szeroki wybór higienicznych przyłączy procesowych

Opis

Magnetostrykcyjny czujnik, model FLM-H, został zaprojektowany ze specjalnym uwzględnieniem wymagań przemysłu spożywczego, farmaceutycznego i biotechnologicznego. Czujnik jest szczególnie przydatny do użytku w specjalnych warunkach występujących w procesach czyszczenia CIP/SIP, charakteryzuje się stabilnością chemiczną w obecności płynów myjących i wysokich temperatur.

Rurka prowadząca jest bezpośrednio przyspawana do przyłącza procesowego, co zapewnia przyłącze bez szczelin.

Dzięki temu nie są konieczne dodatkowe uszczelnienia. Czujnik jest zasilany napięciem DC 10 ... 30 V. Dostępne wyjścia sygnału 4 ... 20 mA lub 4 …. 20 mA dla sygnału HART®.

Obudowa czujnika zaprojektowana higienicznie, ze stopniem ochrony obudowy do IP 68, zapewnia ochronę podczas zewnętrznego mycia strumieniem wody i pozwala na zastosowanie w środowiskach o dużej wilgotności. Czujnik FLM-H spełnia wysokie wymagania zastosowań sanitarnych.

Magnetostrykcyjny przetwornik poziomu
  • Magnetostrykcyjny przetwornik poziomu
Schowek - Documenty (0)

Obecnie nie ma żadnych dokumentów w schowku. Można dodać dowolny dokument z obszaru pobierz do schowka. Aby to zrobić, trzeba wybrać żądany język za pomocą flagi.

Osiągnięta została maksymalna liczba 20 pozycji.

Aby otrzymać link do pobrania za pośrednictwem poczty e-mail, wpisz tutaj swój adres:

Adres e-mail jest nieprawidłowy.